Visitkort
Gravgaard & Partners logo Gravgaard & Partners
Christian Gravgaard
Slotsmarken 18
2970 Hørsholm
Telefon: +45 70 230 248
Mobil: +45 2829 2997

https://www.gravgaard-partners.dk/personale/christian-gravgaard

Elektronisk visitkort
Hvad er det?
Beskrivelse Billede af Christian Gravgaard Notes / Domino udvikling: Kvalitetsbevidst udvikling på Lotus Notes / Domino platformen

Gravgaard & Partners tager sig af rådgivning og administration af Lotus Domino miljøer samt udvikling af applicationer i Lotus Notes og på internettet.
Vores filosofi er, at vi gør det vi er bedst til og lader andre om resten. Vi varetager projektledelsen, arkitektur og funktionalitet i portalen samt rådgivning omkring hvordan den opbygges bedst.

Lotus Notes rådgivning


Gravgaard Group har over 18 års erfaring med design, udvikling og implementering samt rådgivning på Lotus Notes platformen. Det er blandt andet derfor at vores primære systemer og produkter er baseret på Lotus Notes / Domino.

Vi foretager både ny-udvikling, vedligehold, support og akut fejlrettelser på Lotus Notes / Domino platform i både Lotus Notes version 6, 7, 8/8.5 og version 9. Vi kan også assistere dig med at migrere til og fra Lotus Notes

Lotus Notes udvikling


Gennem udvikling af dine applikationer i Lotus Notes giver vi din forretning mulighed for at arbejde smartere og at dine omkostninger til udviklingen tjener sig hjem.

Lotus Domino administration


Administration af din Lotus Domino infrastruktur kan vi også tage os af. Vi håndtere alt fra bruger oprettelse til overvågning og håndtering af sikkerhed hurtigt og effektivt.

Vi integrerer din Lotus Notes applikationer med e-conomic


Bruger du regnskabsprogrammet e-conomic kan vi hjælpe dig med at få synkroniseret dine kundedata i Lotus Notes med din e-conomic konto, få vist hvad din kunde skylder dig i din Notes applikation eller måske noget helt tredje. Vi kan integrere din database med e-conomic så du får spare tid på dobbelte indtastninger og give dig mulighed for at få vist relevant data i Lotus Notes.

Gravgaard Group har god erfaring med at integere e-conomic med Lotus Notes for at skabe en lettere arbejdsgang for dig og for at undgå dobbelt indtastning i Lotus Notes og dit e-conomic regnskabssystem.

If you do prefer English, please visit the English section of our website here

Dokumentstyring og dokument håndtering

Christian Gravgaard og hans stab hos Gravgaard & Partners er meget erfaren i dokumentstyring og integrationer til et af verdens største Enterprise Content Management systemer, ELO. Du kan læse mere om nogle af de løsninger og muligheder vi bruger med ELO.

Kom i kontakt med os her:

Ved siden af Gravgaard Group, har Christian Gravgaard også sin personlige blog christian-gravgaard.com.

Kompetencer og certificeringer

Certificeringer:

IBM Certified Application Developer - Lotus Notes and Domino 7
IBM Certified System Administrator - Lotus Notes and Domino 7

Primære kompetencer:

Projektledelse
Administration
Udvikling
Christian Gravgaard er en senior Lotus Notes systemudvikler og systemadministrator med fokus på udvikling, implementering og drift af avancerede notes systemer - herunder performance, systemoptimering, installation/konfiguration, sikkerhed og automatisering af Notes administration.

Konsulenten er en metodestærk objektorienteret udvikler som forstår at arbejde med klasse hierarkier med høj performance og lidt redundans og konsulenten er generelt stærk indenfor behovsafdækning og kundekontakt og facilitering.

Christian Gravgaard er meget erfaren indenfor Lotus Notes integration til andre systemer - herunder .NET og Web Services.

Konsulenten har mange års erfaring med udvikling af avancerede Lotus Notes Webapplikationer (JavaScript, HTML, CSS, Ajax).

Christian Gravgaard har primært arbejdet med følgende teknologier: Lotus Notes (4.5 - 9.0.1), OOP, Lotus Domino, LotusScript, Java, Lotus @Formula, Web Services, HTML, JavaScript, Ajax, CSS, XML.
CV

Arbejde

2010/08 - 2010/12: Udvikling af projektstyringssystem


Udvikling, test samt driftsættelse af Lotus Notes projektstyrings applikation til håndtering af alle Telenor's interne projekter.

Applikationen integrerer med MSQL, MS Projects, MS Word og MS Excel som der blandt andet bruges til at hente tidsregistreringer, at genererer rapporter samt importerer projektplaner.

Applikationen holder styr på ændringer i systemet så historiske rapporter kan dannes til en hver tid. Applikationen indeholder også tidsregistrering og har mulighed for at alle indstillinger kan ændres i versioneringer, herunder aktivitets typer og modeller. Der er ligeledes mulighed for at styre hele test processen inklusiv tests, checkskemaer, Bugs, SIR's og Test projekter.

Applikationen har også et begrænset HTML interface.

Anvendte teknologier:
Lotus Notes, Lotus Domino, LotusScript, Java, Lotus @Formula, HTML, JavaScript, CSS, XML, URL API.

Vores rolle i projektet:
Systemudvikling, Systemtest, System design, Databasedesign, Frontend udvikling, Brugergrænsefladeudvikling

2005/01 - nu: Udvikling af web system, kunde portal og faktureringssystem


Løbende udvikling og test af websites, frontend og backend systemer til international online backup leverandør.

Løsningen indeholder webportal, automatisk oprettelse af brugere på backup servere, udarbejdelse af statistik, fakturering og PBS håndtering samt særlige partner funktioner og provisionshåndtering.

Systemet er designet som multi-lingvistisk system der tager højde for brugerens sprog samt lande-specifik valuta tegnsætning.

Anvendte teknologier:
Lotus Notes, Lotus Domino, LotusScript, Java, Lotus @Formula, Web Services, HTML, JavaScript, CSS, XML, URL API.

Vores rolle i projektet:
Systemudvikling, Systemtest, System design, Systemanalyse, Systemarkitekt, Webudvikling, Databasedesign, Frontend udvikling, Brugergrænsefladeudvikling

2007/10 - 2010/05: Drift af Lotus Notes infrastruktur:


Drift af Lotus Notes infrastruktur med 30 servere og 657 brugere i hele verden.

Har indtrådt som ekstra domino administrator i IT Operations afdelingen ved akutte nedbrud, drifts forstyrrelser, ved opgradering af Lotus Notes/Domino eller spidsbelastninger.

Har endvidere fungeret som sparringspartner til virksomhedens andre Domino administrator på grund af min lange erfaring med administration.

Har arbejdet med test og idriftsættelse af domino servere og oprettelse af test miljøer.

Anvendte teknologier:
Lotus Notes, Lotus Domino, Linux SLES, Windows 2003, Windows 2008.

Vores rolle i projektet:
Systemadministration.

2007/10 - 2010/05: Udvikling af Lotus Notes applikationer


Udvikling af en core template database der ligger til grundlag for alle Lotus Notes applikationer i større dansk shipping virksomhed. Databasen er udviklet i en OOP struktur og indeholder bl.a. object caching, late binding af LotusScript biblioteker og generel performance tuning.

Med brug af database som grundlag for nye applikationer sparers der ca. 8 til 10 timers udviklingsarbejde pr. database.

Anvendte teknologier:
Lotus Notes, Lotus Domino, LotusScript, Java, Lotus @Formula, XML

Vores rolle i projektet:
Systemudvikling, System design, Systemanalyse, Systemarkitekt, Databasedesign, Frontend udvikling, Brugergrænsefladeudvikling.

Referencer

Har udført opgaver for bl.a. Columbus IT Partner eBuisness afdeling, Signatum, Intoint, Energi E2, NovoNordisk, Arla Foods, Saint Tropez Clothing , Foreningen Registrerede Revisorer, Nordic Backup, e-conomic, Clipper Group A/S, Nordic Tankers A/S og Telenor A/S.

Andet

Ved siden af Gravgaard & Partners, der har kontor i Danmark og Sverige, har Christian Gravgaard også sin personlige blog christian-gravgaard.com, der blandt andet handler om kropssprog og iværksætteri.
CVR: 36959231
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk