Produkt information
Titel:IntelliGlobe CRM
Type:Egen udvikling
DanNotes produktkatalog:
Kontakt:Michael Falstrup
CRM er ikke en videnskab - men blot godt gammeldags købmandsskab...
Mange ser CRM som noget stort og komplekst der ikke er til at gribe fat i. Men i virkeligheden er der blot tale godt gammeldags købmandsskab, nemlig en kontinuerlig salgsindsats, vedvarende og omsætningsgivende kunderelationer, samt en målrettet dialog med markedet. Er din virksomhed bedre end konkurrenterne på disse områder?

Vi tror på simple løsninger, der giver værdi allerede den første dag!
Det gode ved CRM er at selv små initiativer kan give store positive resultater. IntelliGlobe er en resultatorienteret CRM løsning, der allerede fra første dag sikrer en effektiv salgsproces, optimale kunderelationer og målrettet dialog med kunderne. Filosofien bag IntelliGlobe er at skabe kundeoverblikket og lette arbejdsgange som det første. Dernæst skal virksomheden vokse med opgaven og med tiden høste flere fordele med CRM.

Vore kunder er vores bedste reklamesøjle
IntelliGlobe er en gennemprøvet og testet løsning, der har været på markedet i godt 6 år. Løsningen benyttes i dag med stor tilfredshed og succes af en række virksomheder, bl.a. Lotus Danmark (IBM), OKI-Systems, Scanomat og Copenhagen Capacity. Læs mere på http://www.intelliglobe.dk

Discussion Thread
05/24/2011CRM er ikke en videnskab - men blot godt gammeldags købmandsskab... ()
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk