Produkt information
Titel:HRMEasy
Type:Egen udvikling
DanNotes produktkatalog:Application
Kontakt:Niels Høgfeldt
Intelligent og brugervenlig Human Resource Management !
Er de menneskelige resourcer strategisk vigtig for din virksomhed - Bruger du unødig meget tid på at søge og behandle information i forbindelse med de daglige arbejdsopgaver ? - Savner du overblik ? - Vokser papirbunkerne ? ...

Forestil dig, at du via enkle og intuitive skærmbilleder på din computer, kunne få et fantastisk overblik, spare tid, planlægge, optimere ... og fastholde og styrke medarbejderresourcerne i din virksomhed .. fra kun kr. 16,- om måneden !

HRMEasy er et professionelt, brugervenligt og fleksibelt HRM system, der kan anvendes af såvel store som mellemstore og små virksomheder. HRMEasy kan spare tid og give dig et fantastisk overblik ! - Du kan anvende HRMEasy til effektiv personalepleje & styring af alle HR funktioner fra ansættelse til pension og som effektivt værktøj til automatisering af HR processerne og rationalisering af de operative funktioner.

HRMEasy omfatter værtøjer til bl.a.:

• Effektiv personaleadministration
• HR-aktiviteter/medarbejdersamtaler
• Kursusadministration & kompetencemåling
• Rekruttering & ansøgerhåndtering
• Strategi & målsætninger
• Statistik & analyser

Brugervenligt design

Du finder næppe et mere brugervenligt HR-system. HRMEasy's design tager udgangspunkt i generelle behov inden for HR, og kan nemt skræddersyes, så systemet passer nøjagtigt til de daglige arbejdsopgaver.

HRMEasy´s mange funktioner kan desuden integreres i Microsoft Outlook eller Lotus Notes - Så implementering i selv større virksomheder og organisationer, kan foregå let og ubesværet.

Hurtig og nem tilpasning til din virksomheds behov

HRMEasy kan i standardversion dække en stor del af de fleste virksomheders behov, men for at tilgodese eksisterende arbejdsgange frem for at medarbejderne skal tilpasse sig systemet, kan HRMEasy hurtigt, enkelt og løbende tilrettes så det svarer nøjagtig til din virksomheds behov.

Integration

HRMEasy er integreret med MS-Office og andre OLE kompatible Windows programmer. HRMEasy kan desuden integreres til virksomhedens administrative systemer: f.eks. SAP, Navision, Lessorløn, Mark m.fl.

Konkurrencedygtig pris

HRMEasy passer til både store, mellemstore og mindre virksomheders budget og kan bl.a. leveres som en service, enten på en dedikeret server - eller som en hosted løsning. Priseksempel: Alle moduler og kapacitet til 200 medarbejdere ca. kr. 16,- pr. måned/medarbejder excl. moms.

Du er velkommen til at rekvirere brochure eller få en helt uforpligtende demonstration.

Discussion Thread
02/07/2007Intelligent og brugervenlig Human Resource Management ! ()
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk

File Attachment Icon
HRMEasy BROCHURE 2010.pdf