Produkt information
Titel:NemWeb CMS
Type:Egen udvikling
DanNotes produktkatalog:
Kontakt:Lars Hendriksen
Webbaseret CMS-/Websitesystem til små/mellemstore virksomheder.

Er jeres hjemmeside startet med bemærkningen: "Ork - det kan jeg da klare for et par flasker rødvin" ?

Hvis det er, kender I sikkert til følgende:

* Det var supernemt og billigt at komme i gang - programmerne blev hentet gratis på nettet, serverpladsen kostede en slik og jeres bekendte gik til arbejdet med stor interesse.
* Efter at have diskuteret kategorier og farver, kom I på nettet med en hjemmeside, der rummede jeres logo, informationer om jeres firma og måske billeder af jeres produkter.
* Alle var glade, web adressen kom på visitkort og brevpapir og der blev måske endda pralet lidt - ikke mindst af prisen.
* Hvis I overhovedet havde talt om opdatering havde jeres bekendte enten lovet at gøre det for jer eller at lære jer det - når I så ham sidde og gøre det, så det da også ret nemt ud.

Det lyder da dejligt - hvad er egentlig problemet i det?

* Jo, nu har det jo vist sig at den ildsjæl der fik stor tilfredsstillelse ud af at lave jeres hjemmeside og lærte en masse af det, faktisk ikke finder vedligeholdelsen af sitet ret interessant - det var nemlig udviklingsopgaven der var spændende.
* Måske har han forsøgt at lære jer det - men HTML koder og specialprogrammer kræver lidt mere end man lige tror (måske I har dårlig samvittighed over ikke at kunne finde ud af det - lad være med det, det er faktisk ret svært at få det til at se godt ud på den gammeldags måde).
* Derfor har I nu et website, der ikke er opdateret og ikke er blevet det i månedsvis. Han lover og lover men har travlt med andre ting.
* Da I ikke har betalt noget, forhindrer jeres tankemmelighedsgæld jer i at ringe til jeres bekendte og insistere på at han opdaterer hjemmesiden.
* I er måske nu begyndt at undskylde i telefonen, når folk påpeger forældede informationer "ja, sitet er jo ikke helt opdateret".
* Efter ca et lille års tid på den måde giver I endelig op og går over til at sige "ja, men vi er skam også ved at få lavet et nyt website".

Hjemmesiden, der virkede nærmest gratis, har nu kostet mange penge i form af brugt tid og tabt salg på grund af kunder der er gået et andet sted hen fordi hjemmesiden ikke var opdateret!

Med NemWeb, er ovenstående scenarie ikke længere aktuelt, for her styrer du selv hele indholdet af dit website hvor og hvornår du vil, idet systemet er webbaseret og utrolig nemt at bruge og forstå.

Kontakt os for en uforpligtende demo på Tlf: 2216 0483 eller Lars@NemWeb.dk

Discussion Thread
06/15/2009Webbaseret CMS-/Websitesystem til små/mellemstore virksomheder. ()
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk

File Attachment Icon
NemWeb Flyer.pdf