Produkt information
Titel:eNotarius
Type:Forhandler
DanNotes produktkatalog:
Kontakt:Michael Falstrup
Send dine anbefalede breve via e-mail!
En stor del af vores daglige korrespondance med klienter, kolleger og partnere foregår via e-mail. Men hvordan gør man sin mail anbefalet?? Normalt kan en e-mail ikke bruges som dokumentation for indgåede aftaler og anden vigtig korrespondance, af den simple grund, at en e-mail kan ændres. Desuden kan den gå tabt, hvem tager backup af deres e-mails?

eNOTARIUS - Europas førende notar på Nettet..
Via et unikt system, der allerede benyttes af virksomheder i hele Skandinavien, verificerer og lagrer vi dine e-mails med indhold - inkl. vedhæftede filer - afsender, modtager og en "tidsstempling" af e-mailens sendetidspunkt. Systemet er udviklet og hostes i samarbejde med IBM.

"Via eNOTARIUS kan det dokumenteres, at en e-mail er fremsendt til en bestemt modtager på et bestemt tidspunkt - i praksis anses det som for dokumentation for, at e-mailen er fremkommet til modtageren jvf. en aktuel landsretsdom", udtaler Kenneth Gudmundsson, Partner i Ørestadens Advokatfirma.

Brugervenligt og billigt!
Der kræves ingen forudgående IT-kundskaber fra brugerens side. Samtidig er det billigt. Du betaler et mindre abonnement pr. bruger, og ikke andet.

"I betragtning af hvor nemt og billigt eNOTARIUS er, skaber systemet stor værdi. Jeg er i dag 100% tryg ved e-mail og bruger den til hovedparten af min korrespondance. Som sidegevinst synes vores kunder, det sender et professionelt signal", udtaler Jakob Kirkegaard Kortbæk, Partner i Advokatfirmaet Henrik Christensen.

Discussion Thread
05/24/2011Send dine anbefalede breve via e-mail! ()
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk