Produkt information
Titel:CommonTime
Type:Forhandler
DanNotes produktkatalog:
Kontakt:Michael Falstrup
Fleksibilitet i arbejdsdagen. En serverbaseret synkronisering af mail, kalender, m.m der virker !!!!
Hverdagen i den moderne virksomhed er præget af behovet for fleksibilitet internt og eksternt. Det stiller krav til kommunikationsløsningen, hvis medarbejdere skal have adgang til kunder, kolleger og informationer, uanset hvor de befinder sig. CommonTime er målrettet til erhvervsmarkedet, hvor brugeren har behov for den bedst mulige forbindelse til al skriftlig kommunikation som bl.a. e-mails, kalendersystem, og kontakter, når som helst, hvor som helst!

På farten med Lotus Notes via SmartPhone, Pocket PC, Windows CE, Palm OS, og EPOC/Symbian.......

Tjek dine mails hvor som helst og når som helst. CommonTime giver mulighed for at synkronisere e-mails, kalender- og kontaktoplysninger med mobiltelefoner, PDA'er og Smartphones.

Forbindelse til den håndholdte enhed opnås internt via PC'en på det lokale netværk ved brug af kabel, IR, netværkskort og Wireless adgang. Eksternt opnåes forbindelsen via modem, GSM, ISDN mm. Al trådløs opkobling sker via GSM og Internet. Dette sikrer en høj grad af frihed for medarbejdere, der løser opgaver udenfor kontoret og som ikke nødvendigvis er i nærheden af den lokale pc.

Med CommonTime er det muligt at udvikle kundetilpassede applikationer på den håndholdte enhed og synkronisere data med virksomhedens Lotus Notes baseret forretningsapplikationer. En hurtigere tilgang til information, giver en mærkbar fordel ved øget produktivitet, forbedret beslutningsproces og kortere reaktionstid.

Kontakt aek@intelliglobe.dk for yderligere information eller en 30 dages evalueringsnøgle, hvor det er muligt at afteste funktionaliteten før investering i licenser.

CommonTime_mSuite.pdf

Discussion Thread
05/24/2011Fleksibilitet i arbejdsdagen. En serverbaseret synkronisering af mail, kalender, m.m der virker !!!! ()
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk